Velux producten

 

VELUX PRODUCTEN

 

 

We kunnen ook velux dakramen op maat leveren, en inbouwen.

In onze showroom, staat een voorbeeld van een dakraam.

  Rolluiken zorgen voor optimale warmtewering en verduistering. Het functioneren van het dakvenster wordt niet door het rolluik belemmerd.

Het verduisterend rolgordijn zorgt in gesloten toestand voor complete verduistering. Verkrijgbaar in 40 kleuren en dessins. Voorzien van Slim design geleidingssysteem.

Een effectieve oplossing om vervelende insecten te weren terwijl het dakvenster geopend is is een insectenhor van velux ze zijn op maat levenbaar en duurzaam.

 

 Buitenzonweringen zorgen voor effectieve warmtewering zonder verduistering. De netstructuur laat daglicht door en wordt het uitzicht behouden.

  

Rolgordijnen zijn ideaal voor het temperen van daglicht, maar leveren geen verduistering. Verkijgbaar met traploze bediening of op drie plaatsen vast te zetten. Ze zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Plissé gordijnen verzachten het binnenkomende daglicht. Verkrijgbaar in 38 verschillende kleuren. Kan naar iedere gewenste positie in het dakvenster worden verschoven.

 

 

 

 

Jaloezieën reguleren de mate en de richting van het daglicht. De aluminium lamellen zijn eenvoudig te kantelen dankzij de schuifbediening. Ideaal voor vochtige ruimten.

 

 

 

je kunt ook combineren met verduisterings gordijn en plissé bijvoorbeeld.

Heeft u intresse, bel dan voor een vrijblijvende offerte 0314-665600