Rolluiken

Rolluiken

 

 

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo verwerken we isolerende materialen in onze rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenhuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning. De isolatie houdt ook veel lawaai buitens huis.

Wij bieden u rolluiken aan van het merk Heroal, en is dus volledig opgebouwd uit Heroal-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur.Rolluiken van Heroal heeft een hoogwaardige lakkwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft en beter kleurecht is.


Binnen ons assortiment kan er worden gekozen voor diverse modellen omkasting. De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden (meerprijs).

Kleine rolluik kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor grotere rolluiken en het meeste comfort kiest u voor een elektrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening. Wij adviseren u daar graag in.

 

 

 

Heeft u intresse, bel dan voor een vrijblijvende offerte 0314-665600