Zonneschermen

 

Zonnenschermen/tarrasschermen


 

 

2 buis tarrasscherm

Met een terrasscherm van schreur zonweringen houdt u niet alleen de zon uit uw woning, maar creëert u tevens een schaduwrijke terrasruimte. Een terrasscherm kenmerkt zich doordat de armen zich direct onder het doek bevinden. U kunt er vrij onder doorlopen wat het scherm uitermate geschikt maakt om boven uw terras of openslaande deuren te plaatsen. Zo kunt u met een terrasscherm optimaal van uw zwoele zomeravonden genieten.

 Het luxe terras knikarmscherm onderscheidt zich door de luxe kap die één geheel vormt met de voorlijst. Uitgevoerd met knikarmen met dubbele staaldraadkabel en grijs gemoffelde gietstukken. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen! Doek zijn er in effen en streepkeuren naar keuze.

 


De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen te bestellen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weerinvloeden.

 

Er zijn twee uitvoeren cassette en de gewone tarrasscherm.

We kunnen de zonnenschermen in gewenste hoogte stellen.

 

 

Heeft u intresse, bel dan voor een offerte 0314-665600 

______________________________________________________________________________________

 uitval scherm (zie pagina uitvalscherm)

_________________________________________________________________________________________

3 buis cassette scherm  (zie pagina 3 buis tarrasscherm)

_________________________________________________________________________________________

enkele kleuren doeken