Screens

 

SCREENS en zip screens

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie. Hierdoor is onze collectie (windvaste) screens ook uitermate geschikt voor toepassing in projecten. 

Screens
De aluminium behuizing van het screen komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering. Tegen geringe meerprijs is een gelakte afwerking in wit of gebroken wit (ral 9001) mogelijk. Uiteraard kan het product in ieder gewenste Ral-kleur worden gecoat. 

 

Windvaste Screens
Kenmerkend voor de windvaste screens  is dat het doek in alle standen op spanning worden gehouden. Ondanks de geavanceerde techniek die in dit screen is toegepast, is de maat van de kap bescheiden gebleven: slechts 95mm in doorsnede. 

Screens met ritsgeleiding
De SR-screen is een zeer innovatief type screen met bijzondere eigenschappen. Dankzij de speciale bevestigingsplaten kan de bovenrol makkelijk gedemonteerd worden en worden er geen bevestigingsgaten in de zijkap gemaakt. De SR-screen kan uitgevoerd worden met een afgeschuinde kap 95s (met of zonder lip) of 105s (met lip). 

Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:
- In elke positie windvast
- Geen opening tussen geleider en doek
- Het doek wordt mooi strak gehouden
- In gesloten positie is het screen insectenwerend
- In combinatie met een verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnenmontage)

 

 

ZIP screen

schreur zonweringen levert de enige echte ZIP screens, ook wel Rits-screens genoemd. Deze windvaste ZIP screens zijn door het unike rits systeem in de zijgeleiders uiterst windvast en leverbaar tot grote afmetingen zonder tussengeleiding.
 

 


 

 

Screens

Een screen is een verticale vorm van zonwering, en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht. Met de screen zonwering van schreurzonwering, kunt u naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd toch van het zonlicht blijven genieten. Niet alleen filteren screens het zonlicht voor 85%, het screendoek zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt blijven kijken.

Screen filtering van zonlicht geeft een prettig diffuus licht in uw woning, en schermt hinderlijk UV licht perfect af. De screens van markantzonwering bieden u vele mogelijkheden. Naast de gewone screen, kunt u ook kiezen voor een windvaste screen en zelfs insectenwerende rits screen. De rits screen heeft geen kieren meer, het grote voordeel ten opzichte van bestaande screens is, dat het doek van de rits screen of zip screen over de gehele hoogte geritst is in de screen geleiders en is daardoor windvast op elke hoogte. Deze innovatie is dus multifunctioneel; een screen zowel windvast als insectenwerend!

Nieuw is de screen op zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel wordt de accu opgeladen en de motor gevoed. Screens op zonne-energie bespaart u energiekosten en is goed

Heeft u intresse, bel dan voor een vrijblijvende offerte 0314-665600