2 buis tarrasscherm

 

2 buis tarrasscherm

 

 

 

Type 2-buis knikarmschermen, bij dit type scherm worden de twee armen bevestigd aan de twee zijsteunen. Het voordeel van een 2-buis is dat het perfect toepasbaar is bij een bouwvorm waarbij de dakgoot strak boven de raampartij bevestigd is. 2-buis knikarm systeem zijn er in diverse designs leverbaar, het standaard open systeem type 78/110 of een gesloten cassette systeem. Deze zorg er vooral voor wanneer het in gesloten toestand is, het doek perfect opgeborgen en volledig beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. 2-buis zonneschermen kunnen een maximale breedte van ca. 5 meter, bij een uitval van 300 cm en ca. 5,5 meter bij een uitval van 250 cm.

We hebben meerdere types:

78/110

semi cassette type 't Gooi

cassette scherm

standaard is hand bedieing

 

kan ook met motor

 

 

of met afstandsbediening