Doeken

 

Doeken voor zonnenschermen

 

 Maximale sfeer op uw terras
Hoge kwaliteit
 


Tibelly-doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat kleurharsen worden toegevoegd tijdens de productie van de vezel. De kleur zit dus in het hart van de vezel, waardoor het een uitzonderlijke kleurechtheid krijgt. Bovendien biedt het langer bescherming tegen de agressie van UV-straling, waardoor de kleurenpracht na verloop van tijd niet verandert.

UV-straling
Het is belangrijk om u goed te beschermen tegen de zon vanwege warmte, verblinding, zonnensteken, huid- en oogaandoeningen. Een zonnescherm kan u hierbij heel goed van dienst zijn. Veel zonne-energie wordt namelijk door het zonnescherm weerkaatst of geabsorbeerd.

Tibelly-doek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Bovendien creëert u met een zonweringdoek uit de Tibelly-collectie elke gewenste sfeer.